Log-In

How do I.... ?

Moderator: Team Cub

User avatar
johnbron
Cub Pro
Cub Pro
Posts: 2809
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:31 am
Location: Puyallup, WA.

Log-In

Postby johnbron » Sat Jan 01, 2005 1:09 pm

:?: Is the board having problems again :?: . I have had to re-log in on each visit here since yesterday noon. Maybe it is just trying to make us ol`farts not forget our password. :D
Then came Bronson

User avatar
Bigdog
Cub Pro
Cub Pro
Posts: 24066
Joined: Sun Feb 02, 2003 12:50 pm
Zip Code: 43113
Circle of Safety: Y
Location: OH, Circleville

Postby Bigdog » Sat Jan 01, 2005 1:27 pm

JB You might oughta go delete some cookies and try it again. I have not had any problems.
Bigdog
If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem.

My wife says I don't listen to her. - - - - - - - - Or something like that!

Image

http://www.cubtug.com

User avatar
John *.?-!.* cub owner
Team Cub Guide
Team Cub Guide
Posts: 21527
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:09 pm
Zip Code: 63664
Tractors Owned: 47, 48, 49 cub plus Wagner loader & other attachments. 41 Farmall H.
Location: Mo, Potosi

Postby John *.?-!.* cub owner » Sat Jan 01, 2005 1:29 pm

Also make sure the auto log in is checked.
If you are not part of the solution,
you are part of the problem!!!

User avatar
Dan England
Cub Pro
Cub Pro
Posts: 3094
Joined: Sun Feb 02, 2003 8:37 pm
Zip Code: 71770
Skype Name: danengland1
Location: AR, Waldo

Postby Dan England » Sat Jan 01, 2005 1:40 pm

No problem here . Dan

User avatar
johnbron
Cub Pro
Cub Pro
Posts: 2809
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:31 am
Location: Puyallup, WA.

Postby johnbron » Sat Jan 01, 2005 1:54 pm

John *.?-!.* cub owner wrote:Also make sure the auto log in is checked.


Yup, Done did check that box. This is the only board that has not recognized my presance. Aint no biggy, I was just wundrun if it was a carry over from last weeks (No-Flag) problem that Dennis fixed.
Then came Bronson

User avatar
John *.?-!.* cub owner
Team Cub Guide
Team Cub Guide
Posts: 21527
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:09 pm
Zip Code: 63664
Tractors Owned: 47, 48, 49 cub plus Wagner loader & other attachments. 41 Farmall H.
Location: Mo, Potosi

Postby John *.?-!.* cub owner » Sat Jan 01, 2005 3:23 pm

I couldn't access it with Netscape after Dennis fixed the flags unitl I erased the cookies for farmallcub.com. since then I'v had no problems. Have you checked to make sure your security is still set to aloow cookies? I have seen tose settings change without the operator doing it.
If you are not part of the solution,
you are part of the problem!!!

User avatar
johnbron
Cub Pro
Cub Pro
Posts: 2809
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:31 am
Location: Puyallup, WA.

Postby johnbron » Sat Jan 01, 2005 3:56 pm

:P I haven`t done or changed anything but it seems to be working ok now. I did not need to log-on this time. Thanks for the acknowledgement.
Then came Bronson


Return to “Message Board & Computer Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest