LOG-IN & NEW MESSAGE LIGHT

How do I.... ?

Moderator: Team Cub

LOG-IN & NEW MESSAGE LIGHT

Postby johnbron » Thu Aug 12, 2004 1:00 pm

I have had to re-log in 3 times this morning and each time I click on the (Log me on automatically) box. This is the first time I have had to log-in for months. Has anybody else been getting this problem? Also the (New Message) little yellow square box stays lit after I have read that post. That also has not been happening before today. Is it just me or is it the board having a problem?.
:o
Then came Bronson
User avatar
johnbron
CubPro Emeritus
 
Posts: 2809
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:31 am
Location: Puyallup, WA.

Postby Rudi » Thu Aug 12, 2004 1:40 pm

JB:

I have been having probs with the Forum as well. Inability to post replies, getting the "cannot find server" errors and such. I have a feeling that there are some gremlins about.....

I don't think it is anything serious or long lasting. Probably clear up in a bit.
Confusion breeds Discussion which breeds Knowledge which breeds Confidence which breeds Friendship

User avatar
Rudi
Team Cub
Team Cub
 
Posts: 28518
Joined: Sun Feb 02, 2003 8:37 pm
Location: NB Dieppe, Canada
Zip Code: E1A7J3
eBay ID: ve9rhs
Skype Name: R.H. "Rudi" Saueracker, SSM
Tractors Owned: 1947 Cub "Granny"
1948 Cub "Ellie-Mae"
1951 Cub "Jethro"
Dad's Putt-Putt
IH 129 CC
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y
Twitter ID: Rudi Saueracker, SSM

Postby Carm » Thu Aug 12, 2004 1:46 pm

I had to log in multiple times yesterday evening, no problems today though so far.
User avatar
Carm
10+ Years
10+ Years
 
Posts: 1081
Joined: Thu Aug 28, 2003 2:11 pm
Location: MD, Baltimore and Freeland
Zip Code: 21234
Tractors Owned: 1947 FCub 1948 FCub (FrankenCub), 1949 C, 1952 SA, 1963 IH 3414 Backhoe Diesel, 1960 Oliver 880 Diesel, 1945 Mack EF Fire Truck
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Postby johnbron » Thu Aug 12, 2004 2:12 pm

:roll: Well you guys, I hope its just a gremlin. I just had to re-log in again now to get on board. I thought it might be caused by an upgrade that I took yesterday but I dont think so because all of the other sites I go to still recognize my cookie. :lol:
Then came Bronson
User avatar
johnbron
CubPro Emeritus
 
Posts: 2809
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:31 am
Location: Puyallup, WA.

Postby Bigdog » Thu Aug 12, 2004 2:28 pm

Well, so far, no problems here. I probably just jinxed myself. :? :? :?
Bigdog
If you can't fix it with a hammer, you've got an electrical problem.

My wife says I don't listen to her. - - - - - - - - Or something like that!

http://www.cubtug.com
User avatar
Bigdog
Team Cub
Team Cub
 
Posts: 23820
Joined: Sun Feb 02, 2003 12:50 pm
Location: OH, Stoutsville
Zip Code: 43154
Circle of Safety Award
Circle of Safety: Y

Postby johnbron » Thu Aug 12, 2004 2:48 pm

Bigdog wrote:Well, so far, no problems here. I probably just jinxed myself. :? :? :?



OK BigDog, Since you posted you must have un-jinxed me because everything on my end seems to be back to normal including the message light after reading a post.

GOOD~DOGGY~~~~~(tail~wag)~~


Thanks, you get a pat on the head.
Then came Bronson
User avatar
johnbron
CubPro Emeritus
 
Posts: 2809
Joined: Sun Feb 02, 2003 2:31 am
Location: Puyallup, WA.


Return to Message Board & Computer Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests