Switch to full style
FarmallCub.Com Suggestions & Feedback Forum.
Post a reply

New Format

Mon Sep 24, 2007 6:51 am

Dennis,
The new format looks good and it a breeze to navigate the only thing I saw was that the logo was cut off or about in half on my laptop screen? I haven't had time to check my computer at home. Iy may be the laptop settings ?? Just thought I'd let you know.

Thanks
Ron

Mon Sep 24, 2007 7:12 am

It is on my screen also and I do not have a laptop.

Mon Sep 24, 2007 7:34 am

Did I miss something? New format? The forum looks the same to me? :? If it helps, I'm on a laptop and the logo appears fine! :wink:

Mon Sep 24, 2007 7:35 am

**Scratch that. I see the home page is different :oops: . Looks neat! Thanks for upkeeping this place Dennis 8) . The logo on the front page works for me as well (again, on a laptop).

Mon Sep 24, 2007 7:59 am

WOW...

Dennis doesn't let any grass grow under his feet, does he!

Always the nice little tweaks to help make the website better and a little different!


Mike in La Crosse, WI

Mon Sep 24, 2007 8:54 am

Looking good. Logo looks fine for me in Firefox on a desktop, btw.

Mon Sep 24, 2007 9:03 am

Dennis, I like it, but as Ron says the logo is cut off at the top. I thought maybe it was because of the messages at the bottom and the logo would right itself once the messages were gone???????? Pete

Mon Sep 24, 2007 11:14 am

Pete1941 wrote:Dennis, I like it, but as Ron says the logo is cut off at the top. I thought maybe it was because of the messages at the bottom and the logo would right itself once the messages were gone???????? Pete


It could be a browser formatting issue. Can those of you with the 'cutoff' logo post your browser & version? i.e. IE v6, Firefox v1.x or Firefox v2.x, etc.....

I've only tested it with IE v7 and Firefox v2.x...

Thanks,
Dennis

Mon Sep 24, 2007 11:16 am

Nice Dennis :D

Mon Sep 24, 2007 12:11 pm

Dennis, I am running IE v6 and at 1:12 est it is still cut off at the top. Pete

Mon Sep 24, 2007 12:16 pm

I'm on IE6 and the logo is chopped off at both its top and bottom.

Mon Sep 24, 2007 12:27 pm

Jim Becker wrote:I'm on IE6 and the logo is chopped off at both its top and bottom.


I think I found the problem -- a stylesheet and template error on my part. Do a refresh on the main page and let me know if it did not fix it.

Thanks!
Dennis

Mon Sep 24, 2007 12:34 pm

Oops, I have IE6 and now it chopped it even more :shock:

Rick

Mon Sep 24, 2007 12:46 pm

It works fine here. Thank you, Dennis.

Mon Sep 24, 2007 1:01 pm

I'm using IE 6 and the top and bottom of the logo is chopped off.
Post a reply